free web hosting | website hosting | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Bonusspel

Efter det att du spelat alla de sex olika sluten

Gemensam del för bonusslut 1 och 2

Starta spelet och välj Start då menyn visas.

Precis som då du spelade fösta gången kommer Eike ut ur kaféet och mördas en stund senare .

Han vaknar upp i det underliga rummet.

Den här gången vet emellertid Eike vad det handlar om och vet vem Homunculus är och han får därför ett par valmöjligheter till vad han ska säga.

Välj första gången "Am I dead again" och andra gången "Oh Homunculus"

Resten fortsätter precis som första gången. Homunculus säger till Eike att han ska försöka ändra sitt öde och komma åt roten av de onda. Han kastar digidosan på golvet. Ta upp den.

Gå ut ur rummet.
Eike väcks som förra gången av Dana på kaféet.
Innan han går därifrån böjer han sig ner och tittar under bordet efter den röda stenen men hittar den inte. Kanske han har tappat den någon annanstans. Han lämnar kaféet

Börja med att gå till sierskan.

Den här gången vet han vem hon är och berättar för henne att han varit hos henne många gånger förut. Hon kommer emellertid inte ihåg honom.
Eike ber att få fråga henne om en sak. Han kommer att hitta en rör sten, filosofens sten och vill vita vad han ska göra med den. Han börjar tala om Homunculus men hon avbryter honom, hon vill inte att han ska nämna namnet på den styggelsen. Eike säger att han själv tänker bestämma vad han ska göra med stenen och hon lovar att lägga in sina förhoppningar i hans framtida öde och hoppas att han ska välja rätt.

Gå upp mot torget och gå fram till jonglören. Eike ser hur han kastar bollarna och inser att jonglören är Eike själv.

Gå till baren. Den står i brand. Tala med pojken på gatan. Eike är nära att säga hans namn, Hugo. Välj första svaret att det är för farligt.

Gå tillbaka till kaféet. Eike frågar värden efter Dana och han är förvånad över att Eike vet vad hon heter. Eike säger att han glömt ett par saker på kaféet och värden talar om att han just tänkt skicka ut Dana och leta efter honom. Värden ropar på Dana och hon kommer och ge Eike tändaren och den röda stenen. Eike lämnar kaféet.

Gå upp till torget och gå återigen fram till jonglören. Han bollar litet men tappar bollarna och kastar någonting till Eike. Det är ett prydnadsägg. Eike öppnar det. På remsan står det att den röda stenen är filosofens sten och ursprunget till Homunculus liv. Men det står också att stenen kan användas till att skapa ett elexir som kan bota alla sjukdomar i världen.

Gå tillbaka till den brinnande baren.

Tala med Hugo och gå in i den brinnande baren. Ta fram digipaden. Den här gången kan du inte gå till tiden före branden den enda plats du kan gå till är 1500-talet, Margaretes tid.

På torget på 1500-talet utspelas en scen. En ung flicka anklagas av stadens matronor för att klä sig över sitt stånd och det är förbjudet. De pekar på en kvinna som sitter inlåst i en bur för samma förseelse. Flickan ber dem att låta bli men får till svar att då måste hon sy kläder åt dem alla gratis. Det vill flickan inte lova och de kallar på nattvakten.

Just i detta ögonblick dimper Eike ner mitt ibland dem. Kvinnorna anklagar flickan för att ha kallat på hjälp och säger till nattvakten att arrestera henne.

Så fort du får kontroll gå till inventariet och markera tändaren. Tryck på Retur och Eike skrämmer folket med att han kan ha eld i handen. De springer förskrämda därifrån och får lova att inte berätta om händelsen för någon.

Flickan tackar Eike för att ha räddat henne och berättar att hon heter Margarete. Hon ber Eike följa med hem till hennes familj.

Även det här bonus-spelet har två slut så snabbspara spelet i File 2, snabbspar. Filen får namnet Prologue Continued.

Ladda sedan in spelet på nytt.

Du har n8u två val. Antingen kan du följa med Margarete hem eller återvända till din egen tid.

1. Välj att följa efter Margarete hem

2. Välj att återvända till nutid.


Följ efter Margarete till Alkemistens hus och gå in genom dörren.
Margarete tar med dig upp i huset till modern, Helena, som är sjuk och ligger till sängs. Du får också träffa hennes yngre bror Hugo. Hugo är missnöjd för att hans far knappt märker att han själv existerar och enligt Hugos åsikt inte gör tillräckligt för hans mor, men modern säger att han gör allt för att hitta ett botemedel för henne. Margarete gå ner för att tala med fadern.

Eike följer efter henne ner i laboratoriet. Wagner håller på att försöka få fram ett elexir. Eike ger den röda stenen till Margarete och ber henne att ge den till fadern. Eike säger att det är filosofens sten och att Wagner kan använda den för att skapa ett elexir som botar alla sjukdomar.

Eike går ut på stan.

Wagner skapar elexiret och Helena får dricka det.

Ute på stan känner sig Eike konstig och börjar vingla omkring.

Efter att ha druckit Elixiret blir Helena frisk och kan lämna sjuksängen.

Eike stöder sig mot en vägg och undrar om detta är slutet. Han är lycklig över att ha ändrat ödet.

Skärmen blir svart.

Ladda in det snabbsparade spelet i File 2, Prologue Continued.

Ta fram digidosan och gå tillbaka till nutiden.

Eike dör i elden och kommer till liv hos Homunculus.
Han känner efter att han fortfarande har den röda sten i fickan och säger till Homunculus att han har något att visa honom.

Homunculus klättrar ner och kommer fram till Eike.

Eike säger "Den här vill komma hem". Sedan tar han fram stenen och kastar den mot Homunculus. Den fastnar i bröstet på honom och Homunculus börjar att förintas. Till sist finns ingenting kvar av honom inte ens en röd sten.

Eike känner sig lycklig för att han har ändrat ödet.

Men så börjar han själv att försvinna.

Skärmen blir svart.Gemensamt slut

Men det är inte slut. Vi får se en mycket yngre Eike i andra kläder prata med några jämnåriga på torget. Sedan lämnar han dem och börjar promenera i staden. Men han tycker att någon följer efter honom och ser sig om. Ingen där han fortsätter promenaden och vi ser att någon springer efter honom. Ska allt börja från början igen.

Men nej, den här gången var det bara en fotboll som träffade Eike och den gjorde ingen skada.

Pojken som är en avbild av Hugo kommer fram till Eike. De tycks känna varandra och vara vänner. Pojken får bollen tillbaka och Eike fortsätter sin promenad.

Efter namnlistan visar slutskärmen, förutom EX. Ending ett collage av människor, Sibylla, Margarete, Eckart, Oleg och Hugo. Eike undrar vad som hände dem i deras liv. Ingen kan veta det.

Men Eike själv tänker börja ett nytt liv utan att ha något att ångra.Extra

Om du nu startar spelet igen har du fått något som heter Extra.

Startar du det kan du få se alla slutskärmarna igen och dessutom ditt resultat från spelet. Hur många procent av alla videosnuttar du har lyckats få ihop.

Vill du pröva igen och försöka få ihop mer procent är det bara att ladda in dina sparade spel och försöka.

Lycka till

Till föregående sidaTill nästa sida.

Lösningen är skriven av MegaZina och är baserad på spelet
Shadow of Memories , från Konami. Bilderna är tagna från spelet.
Hemsidan är privat och har ingen anknytning till nämnda företag.